Kultainen Kuutio Espoossa
Kevään 2014 koulutukset PDF Tulosta

 

 

Viimeksi päivitetty 31.01.2014 14:46
Lue lisää...
 
Malliesikouluja PDF TulostaViimeksi päivitetty 31.01.2014 15:03
 
Minustako kouluttaja? PDF Tulosta

Hannele Ikäheimo, matematiikan erityisopettaja ja kouluttaja

Prosessi kouluttajaksi kasvamisesta

Alku

Pidin ensimmäisen luentoni melkein 34 vuotta sitten. Aiheeni oli matematiikan oppimisvaikeudet ja sali oli täynnä erityisopettajaksi opiskelevia opettajia Jyväskylän yliopistossa. Pelotti kauheasti, paperi kädessäni tärisi. Luin: ”Olof Magne on Ruotsissa tutkinut matematiikan oppimisvaikeuksia... ja nyt on Jyväskylään perustettu Suomen ensimmäinen matematiikkaklinikka...” Tiesin, että kuulijoihin on välillä kohdistettava katse, sitten taas jatkoin lukemista.

Viimeksi päivitetty 17.12.2008 13:45
Lue lisää...
 
Kouluttajat PDF Tulosta

Matematiikan esiopetuksesta kiinnostuneet opettajat pystyvät kokemustensa ja tietojensa karttuessa kehittymään ammatillisesti ja vähitellen kouluttamaan myös muita esiopettajia. Kultaisen Kuution kouluttajaryhmä "kuutiolaiset" syntyi tällaisista opettajista.

On ollut hienoa seurata kehitystä, jossa mm. aiemmin matematiikkaa vaikeana ja vastenmielisenä oppiaineena pitäneet esiopettajat ovat ottaneet matematiikan omakseen ja innostuneet viemään sitä omaan esiopetustyöhönsä ja kertomaan siitä myös muille esiopetuksessa työskenteleville! Matematiikasta on tullut iloinen ja mieluinen haaste!

Lukuvuonna 2013-2014 kouluttavat opettajat:

  • elto Tilly Kajetski ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen )
  • esiopettaja Minna Salminen ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen )
Viimeksi päivitetty 31.01.2014 14:50
 
Kummit PDF Tulosta

Kultaisen Kuution toiminnan kummeina toimivat: 

  • Espoon Matikkamaan konsultoiva opettaja Anni Lampinen
  • matematiikan erityisopettaja, kouluttaja Hannele Ikäheimo
  • lehtori Jari-Matti Vuorio, Helsingin yliopisto
Viimeksi päivitetty 31.01.2014 14:52