Kultaisen Kuution kannustimien haku PDF Tulosta

Jos olet innostunut matematiikan esiopetuksesta ja toteutat sitä myös toiminnallisella ja käytännönläheisellä otteella, olet ehkä hankkinut tai hankkimassa lisäkoulutusta, voit hakea Kultaista Kuutiota. Mikäli matematiikan opetus on koko tiimin tai työyksikön kehittämisen kohteena, hakijana voi olla myös tiimi tai työyksikkö. 

Kultaisen Kuution kannustimet myönnetään kerran vuodessa keväisin. Seuraavan hakemuksen viimeinen jättöpäivä on helmikuussa 2014. Kannustinta voi hakea yksittäinen varhaiskasvatuksen ammattilainen tai esiopettaja, koko tiimi tai työyksikkö. Henkilökohtaisia kannustimia on kaksi erilaista: perustyötä tekevän kannustin ja kouluttajakannustin. 

Hakemuslomakkeen voi ladata tästä (hakemuslomakkeeseen). Täytetty lomake lähetetään sähköpostin liitetiedostona ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ) konsultoivan opettajan käsiteltäväksi silloin, kun jokainen eri kriteerien näkökulma on konkretisoitunut omassa työssä kriteerien edellyttämällä tavalla.

Kun hakemus on saapunut Kultaisen Kuution konsultoivalle opettajalle, sovitaan auditointiaika. Auditoinnin tekee konsultoiva opettaja. Auditoinnissa käydään keskustellen läpi hakijan toimintatavat, seurataan opetustuokiota ja tarkastetaan myös toimintaympäristö ja -materiaalit. Auditointi kestää yhden aamu- tai iltapäivän. Auditointi on hakijalle ilmainen.

Konsultoiva opettaja päättää kannustimen saamisesta keväisin. Ensimmäiset Kultaisen Kuution kannustimet myönnettiin keväällä 2006. Ensimmäiset kannustimet jaettiin 19.4.2006 Lintulaakson koululla, toiset kannustimet jaettiin 19.4.2007 Mikkelän koululla, kolmannet kannustimet 23.4.2008 Hösmärinpuiston koululla, neljännet kannustimet 26.3.2009 Hösmärinpuiston koululla, viidennet kannustimet 26.4.2010 Hösmärinpuiston koululla ja kuudennet kannustimet 12.4.2011 Rastaalan koululla. 

Pysyvä Kultaisen Kuution kannustin myönnetään perustyötä tekevälle opettajalle tai kouluttajalle kolmen kerran jälkeen.

Kultaista Kuutiota voi hakea alkuvaiheessa vain Espoossa toimiva opettaja, tiimi tai työyksikkö tai muu Kultaisen Kuution kouluttajaryhmään kuuluva henkilö.

Kultaisen Kuution konsultoiva opettaja voi harkintansa mukaan palkita myös muita matematiikan varhaiskasvatuksessa tai esiopetuksessa ansioituneita henkilöitä.

Viimeksi päivitetty 31.01.2014 14:43